FILMKUNST & DRONE

Dette er linjen som tidligere het “Filmkunst & Animasjon”.

FILMKUNST & DRONE retter seg mot den «moderne» helhetlige filmskaper. Filmskaperen som både kan sitte bak laptopen og være ute i felten. Deg som bare digger film, digger det vakre og mystiske som ligger i de 25 bildene per sekund. I alle mulighetene. I atmosfærene. I fortellingen. I verktøyet som kan fange tid og gi det tilbake som magi.

Filmkunst & Drone er et kreativt laboratorium hvor eksperimentering er en av de viktigste metodene for å lære faget å kjenne. Her er det åpenhet og nysgjerrighet som gjør rammene runde. Glem de stive, firkanta systemene. Dette er avansert leking. Ta en titt under overflaten. Hva er det som egentlig skjer. Hvordan fungerer de visuelle mekanismene.

Vi elsker det gode og fantastiske bildet og fokuserer på å lære basicen godt. Ikke våse, men forstå. Forstå kjernen av det å lage interessante og spennende levende bilder i en sammenheng av lyd, estetikk og bevegelse. Sammen med klipping, god postproduksjon med riktig fargekorrigering og visuelle effekter og animasjon. Og når det elementære begynner å sitte, så er det bare å kjøre på. Dette er en linje med masse rom og kreativ frihet. Hos oss er det mye dialog og fabulering og fantasideling. Her trenger du ikke være redd for å ha sprø og uvanlige ideer. Vi digger det sprø og uvanlige.

Animasjon har vært en del av linjen i mange år og er fortsatt en viktig del av pensum, men fokuseres nå mer mot visuelle effekter. **Søkere som ønsker å fordype seg i animasjon vil fortsatt få den muligheten.

Hvorfor Drone? Drone er kult! 

Drone-filming er et unikt og spennende verktøy som gir filmskapere mulighet å lage bilder som tidligere var svært kostbart. Du vil lære både å fly og filme, men du vil også utfordres til å bruke dette verktøyet på nye og alternative måter.

Kom til oss og utfold deg!

Hvis du har en gryende ambisjon om å bli en filmskaper, så kan denne linjen være et godt springbrett videre på veien.

Jenter anbefales å søke! Vi trenger flere kvinnelige filmskapere!

**Vi pleier å stikke til Island på skoletur.