ANSATTE

Telefon til sentralbordet: 319 09 690

DSC9617.jpg

Mariann Aaland

Rektor ( konstituert )

Bakgrunn: Hun har mer enn 10 års erfaring fra magasinbransjen, både som redaktør og redaksjonssjef. Hun har studert ved Forfatterstudiet i Bø og i Tromsø, og debuterte høsten 2013 med romanen Det var stille, det snødde på Gyldendal. Siden har hun jobbet som forfatter, skrivelærer og frilansjournalist.

Mariann er født i 1981 og bor i Oslo.


Kontakt: rektor@buskerud.fhs.no

Grete550.jpg

Grete Strømsøyen ( i permisjon )

Rektor

Bakgrunn: Grete er utdannet lærer med fagene nordisk, engelsk og sosiologi fra universitetet. I 1991 startet hun linja ”skriveverkstedet”, nå kjent som forfatterlinja, der hun underviste i mange år. Hun har vært med å starte ”Kongsberg Krim” og hun har holdt en rekke skrivekurs. Grete har vært rektor siden mai 2014.

Grete er født i 1950 og bor i Kongsberg.


Kontakt:

Telefon kontor: 319 09 694

Telefon mobil: 402 23 621

E-post: rektor@buskerud.fhs.no

Eivind550.jpg

Eivind Røbekk Hagerup 

Assisterende rektor og lærer Creative Gaming

Bakgrunn: Eivind har sin utdannelse fra Høgskolen i Hedmark, hvor han fordypet seg i spilldesign. Han har vært med på å vinne priser blant annet i Norwegian Game Awards, og har etter studietiden jobbet med spill i Tyskland og Oslo. Han ser på spill som et av nåtidens mest spennende uttrykksformer, og synes det er spennende med spill som utfordrer oss og som er mer enn ”kun” underholdning.

Eivind er født i 1982 og bor i Oslo.


Kontakt: ehagerup@gmail.com

Claus550.jpg

Claus Arthur Breda-Gulbrandsen

Lærer Filmkunst og animasjon

Bakgrunn: Claus har mastergrad i billedkunst ved Kunstakademiet i Trondheim. Han jobber aktivt med filmproduksjon, og har blant annet laget flere videoer for Susanna & the Magical Orchestra og In the Country. Se hans Vimeo-kanal her! Claus er også musiker og låtskriver, og har spilt i flere band. Han har også valgfag Smal film og Dokumentar, og vil være å finne som kontaktlærer.

Claus er født i 1975 og bor i Kongsberg.


Kontakt:

Telefon: 920 12 478

E-post: electromuskel@gmail.com

Kyrre550.jpg

Kyrre Andreassen

Lærer forfatterlinja

Bakgrunn: Kyrre debuterte som forfatter i 1997 med boken Det er her du har venna dine (Gyldendal). Hans siste bok Svendsens Catering kom ut i 2006, og for denne ble han tildelt Sultprisen og Språklig samlings litteraturpris. Han har også jobbet som redaktør, konsulent og oversetter, men det han har jobbet mest med ved siden av eget forfatterskap, er skrivekurs. De siste ti årene har han jobbet jevnlig ved Forfatterstudiet i Bø (Høgskolen i Telemark).

Kyrre Andreassen er født i 1971 og bor i Drammen.


Kontakt:

Telefon: 971 97 543

E-post: kyrre.andreassen@ebnett.no

DSC9502.jpg

Andreas Grøterud

Lærer eSport

Andreas Grøterud er vårt nyeste skudd på stammen. Han har rukket mye: Han har spilt håndball og fotball på høyt nivå, han har utdannet seg innen spilldesign i Norge og England, og han har både vært trener og proffspilleri CS. Han er styremedlem i Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb. Bachelor i spilldesign fra Teesside University i England.

Andreas er født i 1991 og bor i Mjøndalen


Kontakt: esport@buskerud.fhs.no

DSC9421.jpg

Vegard Eggum

Lærer Rock & Metal (vikar)

Bakgrunn: Vegard Eggum har jobbet en årrekke som studioprodusent og tekniker. Han er aktiv som soloartist og musiker, og har spilt i band fra han var 13 år. Han er en selvlært gitarist og vokalist som også spiller trommer, bass og tangenter. I tillegg driver han et platelabel og har mange års erfaring med markedsføring av musikk og band. Vegard er også styremedlem i ØKS (Østafjelske Kompetansesenter for musikk).

Vegard er født i 1980 og bor på Kongsberg.


Kontakt:

musikk@buskerud.fhs.no

DSC9598.jpg

Johann Grimstvedt

Lærer Tegneserier
Kontakt: post@onyxdesign.no

Tove550.jpg

Tove Holmbek

Valgfagslærer i Teater og Kokkelering

Bakgrunn: Tove er utdanna allmennlærer og har mellomfag i Drama og teaterkommunikasjon. Hun har jobba på, bak og foran scenen hele sitt voksne liv. Hun føler hun er heldig som får lov til å jobbe med det hun synes er mest interessant i livet, teater og ungdom. I

Tove er født i i 1959 og bor i Oslo.

DSC9528.jpg

Solrun Asp Ormåsen

Valgfagslærer i Keramikk, Redesign og Kreativt design

Bakgrunn: Solrun har bachelorgrad i Design og Skulptur fra New Zealand hvor hun også bodde og jobbet som kunstner, designer og miljøforkjemper i ti år. Solrun driver Kokologisk Design i tillegg til å være lærer (www.kokologisk.com). Tidligere hovedgruppelærer i Mote & Design. I tillegg til å undervise i valgfag så er hun ofte tilsynsvakt og blir også å finne som ansvarlig på flere av skolens arrangementer.

Solrun er født i 1979 og bor utafor Kongsberg

per_550.jpg

Per Gomperud

Valgfagslærer i Kor og Gitar for nybegynnere

Bakgrunn: Per er cand mag fra universitetene i Oslo og Bergen, med fagkretsen musikk, sosialpedagogikk og teater. Ved skolen har han bl.a. valgfag i korsang og solosang.

Per er ogå utdannet ved (tidl.) Norsk journalisthøyskole. Per var frilanser i Afrika og Mellom-Amerika i tilsammen fire år.

Per er født i 1951 og bor på Fiskum.

1509718_10154254258070190_4144213786887672_n.jpg

Marianne Hellebø

Internatleder 

Bakgrunn: 

Kontakt:

Telefon kontor: 319 09 697

E-post: internatleder@buskerud.fhs.no

LivGrete550.jpg

Liv Grethe Flåten

Kontorleder 

Bakgrunn: Liv Grethe har grunnfag og mellomfag i historie fra universitetet, hun har sekretærutdanning og toårig utdanning i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Buskerud. Hun har jobbet som regnskapsfører og har erfaring som regnskaps- og økonomiansvarlig i bedrift.

Liv Grethe er født i 1963 og bor i Passebekk.

Kontakt: kontorleder@buskerud.fhs.no

DSC9630.jpg

Hans Thore Kjelsrud

Vaktmester 

Bakgrunn: Hans-Thore har mangfoldig jobberfaring Han har blant annet jobbet i entreprenørfirma; både på kontoret og med graving og riving. Han har drevet cateringfirma og kro på Fiskum. Han har jobbet som ungdomsklubbleder og miljøarbeider i kultursektoren og barnevernstjenesten. Fosterfamiliefar fra 1992.

Hans-Thore er født i 1964 og bor på Fiskum

Kontakt: vaktmester@buskerud.fhs.no

DSC0280.jpg

Havva Sahin

Kontormedarbeider 

Havva har jobbet på Heimtun siden 2011, og har utdanning innen kontorfag og IT herunder lønn/økonomi og administrasjon. Hun har tidligere jobbet som informasjonsmedarbeider, resepsjonist og med arkivarbeid. Havva har ansvar for opptak av søkere, og alt det praktiske rundt søknadsprosessen.


Kontakt: postmaster@buskerud.fhs.no

Reine550.jpg

Reine Aguim

Kjøkken 

Bakgrunn: Reine har gått to år på restaurant- og matfag, hun har jobbet på kjøkkenet på Harstad sykehus og på Dolly Dimples i Kongsberg.

Reine er født i 1982 og bor i Vestfossen.

Ladda550.jpg

Ladda Fossum

Kjøkken/renhold 

Bakgrunn: Ladda har grunnskole fra Thailand og har bodd i Norge i ti år. Hun har mange års erfaring som renholder på skolen vår og trives godt i jobben.

Ladda er født i 1971 og bor i Hokksund


Peter.jpg

Peter Kantor

Lærer Rock & Metal ( i permisjon )

Bakgrunn: Peter Kantor er født og oppvokst i Budapest, Ungarn. Der begynte han å spile fiolin seks år gammel. Han gikk først på Bela Bartok- konservatoriet, og senere på Jazzhøgskolen. I Norge har han ledet sitt eget jazz/rock/metal band i 15 år og han var med på å etablere figurteateret Figurfantastene. Ikke minst etablerte han Buskerud folkehøgskoles Rock&Metal-linje som han styrer uten ørepropper.

Peter er født i 1954 og bor på Fiskum.


Kontakt:

Telefon: 924 92 665

E-post: p-kan@online.no

Kari550.jpg

Kari Wik Risøy

Kjøkkensjef (i permisjon)

Bakgrunn: Kari er utdannet kostøkonom. Hun har vært ansatt på Ringerike fengsel og hun har jobbet på Svalbard. Hun har jobbet hos oss siden 2011.

Kari er født i 1971 og bor på Tyristrand

Agnieszka550.jpg

Agnieszka Rogula

Kjøkken /renhold ( i permisjon )

Bakgrunn: Agnieszka har utdanning som regnskapsfører fra Polen og er utdannet hudterapeut på Hudpleieakademiet i Oslo.

Agnieszka er født i 1986 og bor i Hokksund.