ANSATTE

Telefon til sentralbordet: 319 09 690

DSC9617.jpg

Mariann Aaland

Rektor (i permisjon)

Bakgrunn: Hun har mer enn 10 års erfaring fra magasinbransjen, både som redaktør og redaksjonssjef. Hun har studert ved Forfatterstudiet i Bø og i Tromsø, og debuterte høsten 2013 med romanen Det var stille, det snødde på Gyldendal. Siden har hun jobbet som forfatter, skrivelærer og frilansjournalist.

Mariann er født i 1981 og bor i Oslo. Hun er foreløpig i permisjon, men kommer tilbake som rektor i januar 2019.


Kontakt: rektor@buskerud.fhs.no

Eivind550.jpg

Eivind Røbekk Hagerup 

Fungerende rektor og lærer i Creative Gaming (vårsemesteret 2019)

Bakgrunn: Eivind har sin utdannelse fra Høgskolen i Hedmark, hvor han fordypet seg i spilldesign. Han har vært med på å vinne priser blant annet i Norwegian Game Awards, og har etter studietiden jobbet med spill i Tyskland og Oslo. Han ser på spill som et av nåtidens mest spennende uttrykksformer, og synes det er spennende med spill som utfordrer oss og som er mer enn ”kun” underholdning.

Eivind er født i 1982 og bor på Fiskum og i Oslo. Fra januar 2019 er han assisterende rektor og linjelærer på Creative Gaming.


Kontakt: rektor@buskerud.fhs.no

#

Alexander Brevig

Lærer Creative Gaming (høstsemesteret 2018)

Bakgrunn: Alexander studerte spillprogrammering ved Norges Informasjonstekniske Høgskole (nå Westerdals), hvor han fordypet seg i kunstig intelligens. Etter skolen ble han første ansatt i et spillfirma som nå er over 60 ansatte. Siden har han startet to bedrifter, og takker sjeldent nei til et prosjekt. Han elsker kreativ utvikling og har sterk tro på at alle kan skape det de har lyst til å se skapt.

Alexander er født i 1988 og bor i Drammen. Hjemme driver han gjerne med koding, lodding, gitarspill eller matlaging.

Kontakt: spilldesign@buskerud.fhs.no

Claus550.jpg

Claus Arthur Breda-Gulbrandsen

Lærer Filmkunst og animasjon

Bakgrunn: Claus har mastergrad i billedkunst ved Kunstakademiet i Trondheim. Han jobber aktivt med filmproduksjon, og har blant annet laget flere videoer for Susanna & the Magical Orchestra og In the Country. Se hans Vimeo-kanal her! Claus er også musiker og låtskriver, og har spilt i flere band. Han har også valgfag Smal film og Dokumentar, og vil være å finne som tilsynsvakt.

Claus er født i 1975 og bor i Kongsberg.


Kontakt:

Telefon: 920 12 478

E-post: electromuskel@gmail.com

Kyrre550.jpg

Kyrre Andreassen (avbildet) og Silje Aanes Fagerlund

Lærere forfatterlinja

Bakgrunn: Kyrre debuterte som forfatter i 1997 med boken Det er her du har venna dine (Gyldendal). Hans siste bok Svendsens Catering kom ut i 2006, og for denne ble han tildelt Sultprisen og Språklig samlings litteraturpris. Han har også jobbet som redaktør, konsulent og oversetter, men det han har jobbet mest med ved siden av eget forfatterskap, er skrivekurs. De siste ti årene har han jobbet jevnlig ved Forfatterstudiet i Bø (Høgskolen i Telemark).

Kyrre Andreassen er født i 1971 og bor i Drammen. Han underviser forfatterlinja i vårsemester 2019.

Silje debuterte som forfatter i 2016 med romanen Eneste (Cappelen Damm). Hun har også gitt ut to oversettelser, Å skrive og Det er alt (TransFe:r Forlag), og hun har skrevet både for tidsskrift, avis og magasin. Lenke til forfatterside på Cappelen Damm.

Silje er født i 1978 og bor i Oslo. Hun underviser i forfatterlinja høstsemesteret 2018.


Kontakt:

E-post: kyrre.andreassen@ebnett.no og siljeaaf@gmail.com

meg_3.jpg

Sebastian "Boffen" Gsell

Lærer E-sport (vikar)

Sebastian Gsell, eller "Boffen" som mange vil kjenne han som, er lærer på E-sport-linja. Han har jobbet med e-sport i mange år, hovedsakelig som spiller hos Celestial Gaming, men han har også mye erfaring som kommentator, lærer/trener og streamer. Han har reist mye rundt på LAN i hele Norge, og deltatt på flere titalls turneringer. Sebastian vet mye om hva det vil si å være en god e-sport-spiller, og vil hjelpe elevene våre til å bli gode lagspillere!

Sebastian er vikar for vår faste lærer Andreas Grøterud.

Kontakt: esport@buskerud.fhs.no

DSC9421.jpg

Vegard Eggum

Lærer Rock & Metal

Bakgrunn: Vegard Eggum har jobbet en årrekke som studioprodusent og tekniker. Han er aktiv som soloartist og musiker, og har spilt i band fra han var 13 år. Han er en selvlært gitarist og vokalist som også spiller trommer, bass og tangenter. I tillegg driver han et platelabel og har mange års erfaring med markedsføring av musikk og band. Vegard er også styremedlem i ØKS (Østafjelske Kompetansesenter for musikk).

Vegard er født i 1980 og bor på Kongsberg.


Kontakt:

musikk@buskerud.fhs.no

DSC9598.jpg

Johann Grimstvedt

Lærer Tegneserier

Bakgrunn: Johann er utdannet i multimediateknologi og design ved Universitetet i Agder, og har jobbet frilans med illustrasjon og tegneserier i en årrekke. Han var en av tre som startet opp forlaget Überpress i 2011 og hadde tegneserien De andre i Dagbladet i 2011–2012. Han jobber fortsatt aktivt som illustratør, med klienter som blant annet Dinepenger og Cappelen Damm Akademiske. Se flere av arbeidene hans på nettsiden Onyxdesign.no. Johann tilbyr valgfaget Speedpainting.

Johann er 1984 og bor på Fiskum.

Kontakt: post@onyxdesign.no

Tove550.jpg

Tove Holmbek

Valgfagslærer i Teater og Kokkelering

Bakgrunn: Tove er utdanna allmennlærer og har mellomfag i Drama og teaterkommunikasjon. Hun har jobba på, bak og foran scenen hele sitt voksne liv. Hun føler hun er heldig som får lov til å jobbe med det hun synes er mest interessant i livet, teater og ungdom. I

Tove er født i i 1959 og bor i Oslo.

DSC9528.jpg

Solrun Asp Ormåsen

Valgfagslærer i Keramikk, Redesign og Kreativt design

Bakgrunn: Solrun har bachelorgrad i Design og Skulptur fra New Zealand hvor hun også bodde og jobbet som kunstner, designer og miljøforkjemper i ti år. Solrun driver Kokologisk Design i tillegg til å være lærer (www.kokologisk.com). Tidligere hovedgruppelærer i Mote & Design. I tillegg til å undervise i valgfag så er hun ofte tilsynsvakt og blir også å finne som ansvarlig på flere av skolens arrangementer.

Solrun er født i 1979 og bor utafor Kongsberg

0ef919647cf8057f31db2852cd0b565d_250_250.jpg

Audun Haukvik

Valgfagslærer i Kor og Vokal

Audun har utdannelse innen musikk, pedagogikk og rusmiddelbehandling. Han har vært aktiv artist og sanger i 20 år med flere utgivelser bak seg. Ved siden av musikk er friluftsliv Auduns store lidenskap.

Audun er født 1979 og bor på Kongsberg.

1509718_10154254258070190_4144213786887672_n.jpg

Marianne Hellebø

Internatleder 

Bakgrunn: Marianne har sin utdannelse fra Høgskolen i Oslo, Norges Idrettshøgskole og Høgskolen i Østfold med videreutdanning i konsekvenspedagogikk. De siste 14 årene har hun jobbet med barn og unge, som lærer ved Idrettsskolen Numedal Folkehøgskole, innenfor kulturskolen og som virksomhetsleder i Trysil kommune, kulturavdelingen.

Marianne er født i 1980 og bor i Kongsberg.

Kontakt:

Telefon kontor: 46961352

E-post: internatleder@buskerud.fhs.no

Skjermbilde_2018-06-05_kl._15.29.44.png

Ane Skillberg

Fungerende kontorleder 

Bakgrunn: 

Kontakt: kontorleder@buskerud.fhs.no

DSC9630.jpg

Hans Thore Kjelsrud

Vaktmester 

Bakgrunn: Hans-Thore har mangfoldig jobberfaring Han har blant annet jobbet i entreprenørfirma; både på kontoret og med graving og riving. Han har drevet cateringfirma og kro på Fiskum. Han har jobbet som ungdomsklubbleder og miljøarbeider i kultursektoren og barnevernstjenesten. Fosterfamiliefar fra 1992.

Hans-Thore er født i 1964 og bor på Fiskum

Kontakt: vaktmester@buskerud.fhs.no

DSC0280.jpg

Havva Sahin

Kontormedarbeider 

Havva har jobbet på Heimtun siden 2011, og har utdanning innen kontorfag og IT herunder lønn/økonomi og administrasjon. Hun har tidligere jobbet som informasjonsmedarbeider, resepsjonist og med arkivarbeid. Havva har ansvar for opptak av søkere, og alt det praktiske rundt søknadsprosessen.


Kontakt: postmaster@buskerud.fhs.no

Reine550.jpg

Reine Aguim

Kjøkken 

Bakgrunn: Reine har gått to år på restaurant- og matfag, hun har jobbet på kjøkkenet på Harstad sykehus og på Dolly Dimples i Kongsberg.

Reine er født i 1982 og bor i Vestfossen.

Ladda550.jpg

Ladda Fossum

Kjøkken/renhold 

Bakgrunn: Ladda har grunnskole fra Thailand og har bodd i Norge i ti år. Hun har mange års erfaring som renholder på skolen vår og trives godt i jobben.

Ladda er født i 1971 og bor i Hokksund


27f2551e4546964ddd8f459e74fd623b.jpg

Wigdis Gulbrandsen

Kjøkkensjef

Bakgrunn: Wigdis har utdannelse i servitør- og kokkefaget, og lang erfaring fra hotell- og restaurantbransjen. Hun har drevet kafé med catering i 15 år før hun ble ansatt på Buskerud Folkehøgskole i 2014 og stortrives i jobben. Hun har tre voksne barn og fire barnebarn.

Wigdis er født i 1958 og bor i Vestfossen.

Kontakt: kjokkensjef@buskerud.fhs.no