Vi som jobber her

VI SOM JOBBER HER

Mariann Aaland Rektor - tlf. 31 90 96 94

Mariann Aaland

Hun har mer enn 10 års erfaring fra magasinbransjen, både som redaktør og redaksjonssjef. Hun har studert ved Forfatterstudiet i Bø og i Tromsø, og debuterte høsten 2013 med romanen Det var stille, det snødde på Gyldendal. Siden har hun jobbet som forfatter, skrivelærer og frilansjournalist. Mariann er født i 1981 og bor i Oslo.

Eivind Røbekk Hagerup Assisterende rektor og lærer i Creative Gaming

Eivind Røbekk Hagerup

Eivind har sin utdannelse fra Høgskolen i Hedmark, hvor han fordypet seg i spilldesign. Han har vært med på å vinne priser blant annet i Norwegian Game Awards, og har etter studietiden jobbet med spill i Tyskland og Oslo. Han ser på spill som et av nåtidens mest spennende uttrykksformer, og synes det er spennende med spill som utfordrer oss og som er mer enn ”kun” underholdning. Eivind er født i 1982 og bor på Fiskum.

Marianne Hellebø Internatleder - Tlf. 31 90 96 97

Marianne Hellebø

Marianne har sin utdannelse fra Høgskolen i Oslo, Norges Idrettshøgskole og Høgskolen i Østfold med videreutdanning i konsekvenspedagogikk. De siste 14 årene har hun jobbet med barn og unge, som lærer ved Idrettsskolen Numedal Folkehøgskole, innenfor kulturskolen og som virksomhetsleder i Trysil kommune, kulturavdelingen. Marianne er født i 1980 og bor i Kongsberg.

Wigdis Gulbrandsen Kjøkkensjef

Wigdis Gulbrandsen

Wigdis har utdannelse i servitør- og kokkefaget, og lang erfaring fra hotell- og restaurantbransjen. Hun har drevet kafé med catering i 15 år før hun ble ansatt på Buskerud Folkehøgskole i 2014 og stortrives i jobben. Hun har tre voksne barn og fire barnebarn. Wigdis er født i 1958 og bor i Vestfossen.

Hans Thore Kjelsrud Vaktmester

Hans Thore Kjelsrud

Hans-Thore har mangfoldig jobberfaring Han har blant annet jobbet i entreprenørfirma; både på kontoret og med graving og riving. Han har drevet cateringfirma og kro på Fiskum. Han har jobbet som ungdomsklubbleder og miljøarbeider i kultursektoren og barnevernstjenesten. Fosterfamiliefar fra 1992. Hans-Thore er født i 1964 og bor på Fiskum

Havva Sahin Kontormedarbeider

Havva Sahin

Havva har jobbet på Heimtun siden 2011, og har utdanning innen kontorfag og IT herunder lønn/økonomi og administrasjon. Hun har tidligere jobbet som informasjonsmedarbeider, resepsjonist og med arkivarbeid. Havva har ansvar for opptak av søkere, og alt det praktiske rundt søknadsprosessen.

Sebastian "Boffen" Gsell Lærer E-sport

Sebastian

Sebastian Gsell, eller "Boffen" som mange vil kjenne han som, er lærer på E-sport-linja. Han har jobbet med e-sport i mange år, hovedsakelig som spiller hos Celestial Gaming, men han har også mye erfaring som kommentator, lærer/trener og streamer. Han har reist mye rundt på LAN i hele Norge, og deltatt på flere titalls turneringer. Sebastian vet mye om hva det vil si å være en god e-sport-spiller, og vil hjelpe elevene våre til å bli gode lagspillere! Sebastian er vikar for vår faste lærer Andreas Grøterud.

Johann Grimstvedt Lærer Tegneserier

Johann Grimstvedt

Johann er utdannet i multimediateknologi og design ved Universitetet i Agder, og har jobbet frilans med illustrasjon og tegneserier i en årrekke. Han var en av tre som startet opp forlaget Überpress i 2011 og hadde tegneserien De andre i Dagbladet i 2011–2012. Han jobber fortsatt aktivt som illustratør, med klienter som blant annet Dinepenger og Cappelen Damm Akademiske. Johann tilbyr valgfaget Speedpainting.Johann er født i 1984 og bor på Fiskum.

Vegard Eggum Lærer Rock & Metal

Vegard Eggum

Vegard Eggum har jobbet en årrekke som studioprodusent og tekniker. Han er aktiv som soloartist og musiker, og har spilt i band fra han var 13 år. Han er en selvlært gitarist og vokalist som også spiller trommer, bass og tangenter. I tillegg driver han et platelabel og har mange års erfaring med markedsføring av musikk og band. Vegard er også styremedlem i ØKS (Østafjelske Kompetansesenter for musikk). Vegard er født i 1980 og bor på Kongsberg.

Claus Arthur Breda-Gulbrandsen Lærer Filmkunst og animasjon - Telefon 920 12 478

Claus Arthur Breda-Gulbrandsen

Claus har mastergrad i billedkunst ved Kunstakademiet i Trondheim. Han jobber aktivt med filmproduksjon, og har blant annet laget flere videoer for Susanna & the Magical Orchestra og In the Country. Claus er også musiker og låtskriver, og har spilt i flere band. Han har også valgfag Smal film og Dokumentar, og vil være å finne som tilsynsvakt. Claus er født i 1975 og bor i Kongsberg.

Kyrre Andreassen Lærer forfatterlinja

Kyrre Andreassen

Kyrre debuterte som forfatter i 1997 med boken Det er her du har venna dine (Gyldendal). Hans siste bok Svendsens Catering kom ut i 2006, og for denne ble han tildelt Sultprisen og Språklig samlings litteraturpris. Han har også jobbet som redaktør, konsulent og oversetter, men det han har jobbet mest med ved siden av eget forfatterskap, er skrivekurs. De siste ti årene har han jobbet jevnlig ved Forfatterstudiet i Bø (Høgskolen i Telemark). Kyrre Andreassen er født i 1971 og bor i Drammen. Han underviser forfatterlinja i vårsemester 2019.

Christopher Steen Valgfagslærer i rollespill og kunst

Christopher Steen

Vegard Eggum har jobbet en årrekke som studioprodusent og tekniker. Han er aktiv som soloartist og musiker, og har spilt i band fra han var 13 år. Han er en selvlært gitarist og vokalist som også spiller trommer, bass og tangenter. I tillegg driver han et platelabel og har mange års erfaring med markedsføring av musikk og band. Vegard er også styremedlem i ØKS (Østafjelske Kompetansesenter for musikk). Vegard er født i 1980 og bor på Kongsberg.

Tove Holmbek Valgfagslærer i Teater og Kokkelering

Tove Holmbek

Tove er utdanna allmennlærer og har mellomfag i Drama og teaterkommunikasjon. Hun har jobba på, bak og foran scenen hele sitt voksne liv. Hun føler hun er heldig som får lov til å jobbe med det hun synes er mest interessant i livet, teater og ungdom. I Tove er født i i 1959 og bor i Oslo.

Solrun Asp Ormaasen Valgfagslærer i Change og

Solrun Asp Ormaasen

Solrun har bachelorgrad i Design og Skulptur fra New Zealand hvor hun også bodde og jobbet som kunstner, designer og miljøforkjemper i ti år. Solrun driver Kokologisk Design i tillegg til å være lærer (www.kokologisk.com). Tidligere hovedgruppelærer i Mote & Design. I tillegg til å undervise i valgfag så er hun ofte tilsynsvakt og blir også å finne som ansvarlig på flere av skolens arrangementer. Solrun er født i 1979 og bor utenfor Kongsberg.

Audun Haukvik Valgfagslærer i Kor og Vokal

Audun Haukvik

Audun har utdannelse innen musikk, pedagogikk og rusmiddelbehandling. Han har vært aktiv artist og sanger i 20 år med flere utgivelser bak seg. Ved siden av musikk er friluftsliv Auduns store lidenskap. Audun er født 1979 og bor på Kongsberg.

Ladda Fossum Kjøkken og renhold

Ladda Fossum

Ladda har grunnskole fra Thailand og har bodd i Norge i ti år. Hun har mange års erfaring som renholder på skolen vår og trives godt i jobben. Ladda er født i 1971 og bor i Hokksund

Reine Aguim Kjøkken

Reine Aguim

Reine har gått to år på restaurant- og matfag, hun har jobbet på kjøkkenet på Harstad sykehus og på Dolly Dimples i Kongsberg. Reine er født i 1982 og bor i Vestfossen.