E-sport

Spiller du League of Legends er dette skolen for deg! Her får du muligheten til å vokse både individuelt og som lagspiller. Vi reiser til DreamHack og LEC, arrangerer LAN og konkurrerer sammen som en klasse!

E-SPORT

Spiller du League of Legends er dette skolen for deg.  Her får du muligheten til å vokse både individuelt og som lagspiller. Vi reiser til DreamHack og LEC, arrangerer LAN og konkurrerer sammen som en klasse!

Norges første E-sportlinje

Få grundig undervisning i League of Legends! Vi tar inn både elever som har erfaring på lag, og som aldri har spilt på lag før. Fra oss får du verktøy til å vokse både individuelt og som lagspiller.

Under opptaket fokuserer vi på å ta inn elever basert på hvilken rank og rolle de har. Dette er viktig med tanke scrims og lag-sammensetning. Vi fokuserer på lag- og individuell veiledning, men også personlig utvikling.

VIKTIG NÅR DU SØKER
Send med dokumentasjon på nivået ditt (op.gg link). Beskriv hvilken rolle/posisjon du ønsker å spille.

STUDIETUR:

En ukes tur til Berlin, hvor vi ser LEC, besøker inspirerende steder, spiser god mat, spiller laser tag, og opplever hva storbyen har å by på!

Og selvfølgelig til DreamHack Winter, verdens største datafestival og et gigantisk LAN! Her får vi innblikk i alt som rører seg i spillkulturen. Vi kan møte kjente streamere, delta på foredrag, teste ut ikke-utgitte spill og mye mer! Vi deltar selvfølgelig i turneringer, og får muligheten til å konkurrere mot noen av verdens beste utøvere i League of Legends.

Som elev har du stor påvirkningskraft på hva undervisningen og skoleåret ditt skal inneholde. Ingen skoleår er like, men vi skal blant annet innom dette:

Lag-ferdigheter:

 • Tryouts og danne klasselag
 • Strategi og lagbasert coaching
 • Kommunikasjon
 • Turneringer og scrims
 • Vod review på prosjektor

Spiller-ferdigheter:

 • Individuell coaching
 • Vod review
 • Skadeforebygging
 • Kosthold, trening og gode vaner

Klasseturer:

 • DreamHack
 • Utenlandstur som vi bestemmer innad i klassen

Klasseturer og destinasjoner kan bli påvirket av Covid-19 situasjonen. Men vi reiser så lenge det lar seg gjøre.

Har du spørsmål? Du er velkommen til å kontakte oss på esport@buskerud.fhs.no

Denne skolen har gitt meg noen av de beste opplevelsene i livet mitt. Fantastiske ansatte, artige aktiviteter som blir oppsatt i løpet av året og kule valgfag/linjefag der du vil bli kjent med folk med samme interesser som deg (eller nye interesser).

Heimtun ble starten på uvurdelige vennskap, og et sosialt liv uten like.
Det er slik undervisning og engasjement fra lærere og elever som virkelig gir deg lærelyst og mersmak.

Heimtun har ett fantastisk team av lærere.  Tegneserielinja gir deg et godt innblikk i hvordan det faktisk er å jobbe med illustrasjon og frilans.
Ett år på Buskerud Folkehøgskole er en god investering for livet!

Om du som vurderer et år på folkehøyskole leser dette; PRØV! Alle fortjener et år (eller to) der de kan fokusere på bare seg selv og sine interesser, og jeg vet ikke om noe sted i verden som er en bedre arena for dette en Buskerud Folkehøgskole.

Buskerud Folkehøgskole er en skole for deg som ønsker å komme inn i et kreativt miljø og knytte sterke vennskapsbånd med mennesker av samme art. Det er menneskene som skaper skolen, og Buskerud Folkehøgskole har de aller beste.

Det absolutt beste valget jeg noen gang har gjort er å gå her et år. Jeg har aldri hatt lærere som er så dyktige innen fag samtidig som at de er fantastiske folk.
De bryr seg virkelig om elevene. Beste året i livet mitt.

Søk og få den beste (Rock & Metal)-læreren i mils omkrets!

Hadde et utrolig fantastisk år på tegneserielinja! Anbefales 100%

Lærte flere nyttige skrivetips på forfatterlinja. Skolen tilbyr i tillegg et variert utvalg av valgfag med noen helt fantastiske lærere. Miljøet på skolen var veldig bra med hyggelige medelever og sosiale aktiviteter.

Jeg er veldig takknemlig for at Heimtun er som den er. Buskerud Folkehøgskole hjalp meg med å vokse og finne ut den jeg virkelig er. Denne skolen er trygg å komme ut til og å være deg selv på.  Jeg har fått opplevelser, minner og venner for livet.

Boffen, som han kalles, er lærer ved e-sport linjen vår. Han har jobbet med e-sport i mange år, hovedsakelig som spiller hos Celestial Gaming, men han har også mye erfaring som kommentator, lærer/trener og streamer.

Lærer

Sebastian «Boffen» Gsell

Sebastian Gsell, eller «Boffen» som mange vil kjenne han som, er lærer på E-sport-linja. Han har jobbet med e-sport i mange år, hovedsakelig som spiller hos Celestial Gaming, men han har også mye erfaring som kommentator, lærer/trener og streamer. Han har reist mye rundt på LAN i hele Norge, og deltatt på flere titalls turneringer. Sebastian vet mye om hva det vil si å være en god e-sport-spiller, og vil hjelpe elevene våre til å bli gode lagspillere!