E-sport: League of Legends

Spiller du League of Legends er dette skolen for deg! Her får du muligheten til å vokse både individuelt og som lagspiller. Vi reiser til DreamHack og LEC, arrangerer LAN og konkurrerer sammen som en klasse!

Norges første E-sportlinje

Få grundig undervisning i League of Legends! Vi tar inn både elever som har erfaring på lag, og som aldri har spilt på lag før. Fra oss får du verktøy til å vokse både individuelt og som lagspiller.

Her vil du lære om flere macro-konsepter, blant annet wave management og jungle tracking. Du vil også få muligheten til å spille på lag og bli en bedre lagspiller med fokus på godt samarbeid og god kommunikasjon.

Om du ønsker å legge ved informasjon angående din rank og rolle, eller sende et klipp av deg som spiller, så er dette bare positivt!

Lurer du på noe rundt søkeprosessen? Les om dette her.

Vi tilbyr også kun halvtårskurs på høsten for denne linjen.

Som elev har du stor påvirkningskraft på hva undervisningen og skoleåret ditt skal inneholde. Ingen skoleår er like, men vi skal blant annet innom dette:

Lag-ferdigheter:

  • Tryouts og danne klasselag
  • Strategi og lagbasert coaching
  • Kommunikasjon
  • Turneringer og scrims
  • Vod review på prosjektor

Spiller-ferdigheter:

  • Individuell coaching
  • Vod review
  • Skadeforebygging
  • Kosthold, trening og gode vaner

En ukes tur til Berlin, hvor vi ser LEC, besøker inspirerende steder, spiser god mat, spiller laser tag, og opplever hva storbyen har å by på!

Og selvfølgelig til DreamHack Winter, verdens største datafestival og et gigantisk LAN! Her får vi innblikk i alt som rører seg i spillkulturen. Vi kan møte kjente streamere, delta på foredrag, teste ut ikke-utgitte spill og mye mer! Vi deltar selvfølgelig i turneringer, og får muligheten til å konkurrere mot noen av verdens beste utøvere i League of Legends.

Har du spørsmål? Du er velkommen til å kontakte oss på esport@buskerud.fhs.no

Det jeg har hatt mest faglig utbytte av er miljøet i klassen. Et miljø hvor mesteparten av folket har lyst til å bli bedre i det dem gjør. Det gjør sånn at jeg, og tipper de andre i klassen har lyst til å gjøre det bedre.

Jeg har blitt bedre kjent med andre personer som også tar League of Legends seriøst og fått en annen synsvinkel på hva de gjør for å forbedre seg.

Om du som vurderer et år på folkehøyskole leser dette; PRØV! Alle fortjener et år (eller to) der de kan fokusere på bare seg selv og sine interesser, og jeg vet ikke om noe sted i verden som er en bedre arena for dette en Buskerud Folkehøgskole.

Boffen, som han kalles, er lærer ved e-sport linjen vår. Han har jobbet med e-sport i mange år, hovedsakelig som spiller hos Celestial Gaming, men han har også mye erfaring som kommentator, lærer/trener og streamer.

Lærer

Sebastian «Boffen» Gsell

Sebastian Gsell, eller «Boffen» som mange vil kjenne han som, er lærer på E-sport-linja. Han har jobbet med e-sport i mange år, hovedsakelig som spiller hos Celestial Gaming, men han har også mye erfaring som kommentator, lærer/trener og streamer. Han har reist mye rundt på LAN i hele Norge, og deltatt på flere titalls turneringer. Sebastian vet mye om hva det vil si å være en god e-sport-spiller, og vil hjelpe elevene våre til å bli gode lagspillere!

Hopp rett ned til innholdet